Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال هاست معضل مسکن در کشور و به خصوص در کلان شهر تهران به یکی از مهم ترین مسائل دولت ها تبدیل شده و اقدامات متنوعی از سوی مسئولین برای حل آن صورت گرفته است. اما بعد از گذشت سال ها و سعی و خطاهای بسیار هنوز در زمینه ی حل مشکل مسکن و خانه دار شدن اقشار کم درآمد جامعه و یا حداقل جلوگیری از تورم افسارگسیخته ای که مدت هاست شاهد آن هستیم کار اجرایی شایسته ای انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا اگر به این مسئله مهم کشور به طور شایسته رسیدگی نشود شاهد تبعات ناهنجار آن حتی در سطح امنیت ملی خواهیم بود که البته دولت با یک برنامه و طرح مناسب، کارشناسی و کار جهادی به راحتی میتواند از وقوع این قبیل مشکلات جلوگیری کند.

با توجه به مطالب ذکر شده قصد داریم در ادامه ی این مقاله به اختصار به بررسی موارد زیر بپردازیم:

بررسی برنامه های دولت سیزدهم به ریاست آقای رئیسی برای بهبود وضعیت تولید مسکن و کمک به خانه دار شدن خانواده های کم درآمد با در نظر گرفتن تورم ناشی از مسائل مختلف در کشور و از همه مهم تر تمهیداتی که برای ترغیب انبوه سازان برای ساخت مسکن اندیشیده شده است. بررسی تسهیلاتی که دولت قصد دارد با همکاری بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفین، ستاد اجرایی فرمان امام و... به مردم و سازندگان در راستای سهولت تولید و خرید مسکن اعطا کند  پرداختن به موضوع انبوه سازی توسط شرکت های خصوصی و تعاونی ها در منطقه 22 تهران و بررسی عوامل مختلف تأثیرگزار در انتخاب این منطقه از سوی سازندگان برای ساخت مسکن انبوه، مزایای رفاهی_گردشگری_تجاری آن و میزان پیشرفتی که در آینده عاید سرمایه گذاران و خریداران ملک خواهد کرد. معرفی پروژه های معتبر منطقه 22 تهران برای سرمایه گذاری که توسط شرکت ها و سازندگان خوش نام در حال ساخت هستند و امنیت آن ها تضمین شده است مانند: پروژه ی ستین چیتگر که سازنده ی آن شرکت آرین سازه رابین است، پروژه ی نیکان با سازندگی تعاونی مسکن ثمین اجرای دقیق، پروژه ی پدافند هوایی ارتش با همکاری شرکت آرین سازه و تعاونی مسکن خاتم الأنبیا، پروژه ی رومنس که ساخت آن را تعاونی توسعه مسکن همت عهده دار است و... برنامه و طرح دولت سیزدهم برای تولید مسکن و خانه دار شدن اقشار کم درآمد جامعه

بحث تولید انبوه مسکن از دهه های 60 و 70 مطرح و در مقیاس کوچک انجام شده است اما برای اولین بار در دولت آقای احمدی نژاد در مقیاس بالا به آن پرداخته شد و در نتیجه با تصویب و اجرای طرح مسکن مهر تعداد زیادی خانه ی بی کیفیت در مکان هایی که زیر ساخت لازم را نداشتند ساخته و به متقاضیان تحویل داد شد. تولید مسکن مهر موافقان و مخالفان زیادی را به همراه داشته و دارد و با وجود تمام ایراداتی که به آن وارد است تعداد بی شماری از افراد کم درآمد جامعه با همین طرح صاحب خانه شده اند.

در دولت آقای روحانی و با روی کار آمدن همفکران ایشان مسکن مهر به کندی پیش رفت و آنها اعتقادی به این طرح نداشتند. طرح ها و نظرات خوبی در آن دوره بیان شد ولی متأسفانه کشمکش های سیاست امور خارجه کشور مجالی برای پرداختن به موضوع مهمی چون معضل مسکن را نداد و پیرو اقتصاد تورمی دولت خرید یک واحد آپارتمان 40 متری در تهران به یک رویا برای جوانان بدل شد.

بعد از آقای روحانی و به دست گرفتن کابین دولت توسط آقای رئیسی ایشان قول ساخت 4 میلیون واحد مسکونی را به مردم دادند. با یک دست شدن مسئولان کشور امید رسیدگی به این مسئله مهم نیز بالاتر رفت و کارشناسان بسیاری به این طرح نظر مثبت دادند. در همین راستا دولت نیز برای ساخت سالانه 1 میلیون واحد مسکونی اقدامات مهمی را در نظر گرفت.

 طرح دولت برای جبران کسری تولید مسکن در کشور تولید سالانه یک میلیون واحد مسکونی در دولت سیزدهم با استفاده از قانون جهش تولید و تأمین مسکن تولید مسکن ارزان قیمت با اعطای تسهیلات و اعطای معافیت از طرف شهرداری ها به سازندگان تولید مسکن با کمک تعاونی‌ها و انبوه‌سازان خصوصی و سهمیه دولتی  برنامه دولت برای ساخت ۴ میلیون واحد مسکن ارزان قیمت

 دولت قصد دارد با توجه به قانون جهش تولید و تأمین مسکن و با استفاده از سازندگان حرفه‌ای و دولتی از جمله بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام و بخش خصوصی سالانه  ۱ میلیون مسکن ارزان قیمت تولید کند.

 با توجه به صحبت های جناب آقای محمود محمود زاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی مهمترین مسئله در این طرح قیمت هر متر مربع در خانه های تولید شده است که دولت از طریق صندوق ملی مسکن بودجه آن را تأمین می کند.

در طرح تولید مسکن ارزان دولت سیزدهم با تأمین زمین رایگان، تقبل بخشی از سود تسهیلات خدمات مهندسی و عوارض صدور پروانه کمک بسزایی در جهت کاهش قیمت تمام شده انجام می دهد و در نهایت به هر واحد بسته به منطقه ی مربوطه که جزو شهرهای بزرگ و کوچک حساب می شود وام تعلق می گیرد. لازم به ذکراست با توجه به درآمد، دهک اول جامعه می توانند از این وام استفاده کنند.

 مهمترین قسمت این طرح تأمین زمین پروژه هاست که به برکت قانون جهش تولید و تأمین مسکن این اراضی از سوی دولت به سازندگان اعطا می شود. بر اساس این قانون تمامی مؤسسات دولتی، وزارتخانه ها، سازمان ها و شرکت هایی که سهام آن ها به نام دولت است می بایست زمین‌های خود را برای ساخت مسکن معرفی کنند که تا به این لحظه تأمین اراضی مورد نیاز در ۱۲۹ استان کشور به اتمام رسیده است.

در جلسه ای که با حضور شخص رئیس جمهور جناب آقای رئیسی برگزار شد تفاهم نامه هایی با بنیاد مسکن، بسیج، صندوق تعاون وزارت کار و رفاه اجتماعی در جهت ساخت ۲ میلیون واحد مسکونی ارزان قیمت برای دهک‌های پایین جامعه (اول تا سوم) بسته شد.

 بعد از جلسه جناب آقای رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی کشور با اعلام این موضوع که در حال حاضر سالانه حدود ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور ساخته می شود به لزوم جبران کسری تولید مسکن با توجه به طرح تولید یک میلیون مسکن در سال تأکید کرد. همچنین تسهیلات در نظر گرفته شده برای این طرح 360 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که در سال های آینده این مبلغ با توجه به تورم افزایش خواهد یافت.

 مبلغ وام چقدر است 

میزان مبلغ وام در شهرها تا ۴۰۰ میلیون تومان و در روستاها تا ۲۵۰ میلیون تومان با تسهیلات ارزان قیمت برای اقشار کم درآمد جامعه (دهک اول تا سوم) در نظر گرفته شده است. بازپرداخت این وام به صورت چند ساله بوده که در سال‌های اول کمتر و هر سال اضافه می شود. به زودی در شورای عالی پول و اعتبار، میزان و نحوه بازپرداخت وام به تصویب خواهد رسید.

 تولید مسکن ارزان قیمت با اعطای تسهیلات به سازندگان و معافیت از طرف شهرداری ها

 یکی دیگر از راه های تولید مسکن و در نتیجه مهار تورم در این حوزه بالا بردن انگیزه برای سازندگان است تا بتوانند مسکن بیشتر با قیمت کمتر تولید کنند که در ادامه ی این امر با بالا رفتن میزان ساخت و ساز و تولید یعنی بالا رفتن عرضه، کاهش و یا حداقل مهار تورم افسار گسیخته را شاهد خواهیم بود. از این رو در مناطقی که دارای بافت فرسوده هستند شهرداری ها با ایجاد معافیت ها و کم کردن هزینه ساخت و ساز برای سازنده و اعطای تسهیلات به ایشان باعث می شوند تا سازندگان بیشتری به سراغ این طرح بروند. از سوی دیگر این موضوع تأثیر مهمی بر نوسازی و زیباسازی شهرهای کشور از جمله کلانشهر تهران دارد و همچنین مالکانی که در این مناطق ساکن هستند و معمولاً از وضعیت مالی خوبی هم برخوردار نیستند منتفع شده و توزیع ثروت به نفع افراد کم درآمد جامعه صورت می گیرد که این مسئله نیز تبعات مثبت اجتماعی زیادی را به دنبال دارد.

 تولیدمسکن با کمک تعاونی‌ها و انبوه‌سازان

طرح توسعه ساخت و ساز و تولید مسکن انبوه  که در بسیاری از شهرهای دنیا اجرا شده و نتایج مطلوبی داشته است در چند سال اخیر با حجم بیشتر در مناطقی از شهر تهران و دیگر شهرها در حال اجراست. در این طرح سرمایه گذاران که همان متقاضیان خرید خانه هستند با هم تعامل کرده و سرمایه های خود را به طور مرحله‌ای در اختیار سازنده قرار می دهند تا پروژه موردنظرشان را اجرا کند و در نهایت هم منتفع می‌شوند.

 منطقه ۲۲ تهران بهترین منطقه برای تولید مسکن انبوه

منطقه ۲۲ تهران یا همان محله ی دریاچه چیتگر به علت پتانسیل بالایی که در زمینه های مختلف دارد و همچنین زیرساخت های شهری که از سال ها پیش در این منطقه در نطر گرفته شده بودند بدون شک بهترین گزینه برای تولید مسکن و ایجاد خانه های ارزان قیمت و در عین حال با کیفیت است. در این منطقه اکثر پروژه های اجرا شده و در حال اجرا به صورت تعاونی ساز هستند که به دلایلی که در ادامه به آن می پردازیم از قیمت مناسبی نسبت به مناطق دیگر تهران برخوردار هستند. البته نوع ساخت و متریال استفاده شده در ساختمان نیز باعث می شود که در منطقه چیتگر تهران با مبلغی بسیار کمتر از سایر مناطق دیگر بتوان یک خانه لوکس در طبقات خوب با ویو عالی در یک برج با امکانات مناسب خریداری کرد.

 عواملی که باعث شده است منطقه ۲۲ تهران به بهترین گزینه  تولید مسکن و سرمایه گذاری ملکی تبدیل شود چیست؟ عوامل توریستی گردشگری: منطقه ۲۲ تهران یا محله چیتگر در طرح تفصیلی شهر تهران به عنوان یک منطقه تفریحی _گردشگری آورده شده و دارای اماکن مهم و جذاب زیادی مانند دریاچه چیتگر، پارک جنگلی چیتگر، بازار بزرگ ایران مال، مجموعه هزار و یک شهر و... می باشد که باعث جذب سرمایه و ترغیب سرمایه‌گذاران برای ورود به این حوزه شده است.  دسترسی به منطقه ۲۲: اتوبان‌ها و راه‌های اصلی مانند اتوبان تهران_کرج، همت و شهید خرازی دسترسی این منطقه را فراهم کرده و سهولت در رفت و آمد یکی از موارد تأثیرگزار در پیشرفت یک منطقه است. آب و هوای مناسب: به دلیل وجود کوه ها و فضای سبز انبوه و همچنین جهت باد در شهر تهران که غربی_شرقی است منطقه دریاچه چیتگر از آب و هوای مطبوع تری نسبت به مابقی مناطق ۲۲ گانه تهران دارد. وجود مراکز مهم برای یک زندگی ایده آل: مراکز تجاری_رفاهی بزرگ در منطقه چیتگر تهران مانند ایران مال، رزمال و پاساژها و مراکز خرید متنوع و همچنین‌ مراکز درمانی_آموزشی_تحقیقاتی که هر کدام در زمینه خود جزء بهترین ها هستند و یا در چشم انداز طرح خود قرار است یکی از بهترین ها باشند با ایجاد حس امنیت و رفاه در ساکنین می توانند در انتخاب یک منطقه برای سکونت بسیار حائز اهمیت باشند. زیرساخت های شهری مناسب: خیابان های پهن و زیرساخت های ترافیک شهری نسبتاً مناسب، سهولت در تأمین انشعابات آب، برق، گاز، تلفن و فاضلاب شهری باعث میشود که منطقه 22 ظرفیت بالاتر جمعیتی از خود نشان دهد.  علت ارزان بودن مسکن تولید شده در منطقه ۲۲ تهران توسط تعاونی ها چیست؟

 مهمترین فاکتور قیمت مناسب خانه در مناطقی چون چیتگر زمین ارزانتر نسبت به باقی محله های تهران است و البته نحوه معامله زمین نیز فاکتور مهمی محسوب می شود چراکه خریدار یا همان تعاونی سازنده هنگام خریدن زمین از مالک آن حدود یک سوم قیمت را پرداخت کرده و الباقی را اقساطی و بلندمدت می پردازد. لذا از همان ابتدا بعد از پرداخت اول شروع به اجرای پروژه خود می کند و این موضوع سازندگان را برای سرمایه گذاری ملکی در منطقه 22 ترغیب می‌کند.

 پایین آمدن قیمت ساخت به علت انبوه بودن حجم ساخت و ساز پروژه های مختلف

 زمانی که یک پروژه ساختمانی در مقیاس انبوه ساخته شود قیمت تمام شده ی هر متر مربع کمی پایین می آید و برای بسیاری از امور کارخانه هایی در مقیاس کوچک در کارگاه پروژه ایجاد می شود و این موضوع نیز در هزینه ها تاثیر بسزایی دارد.

 قیمت مصالح مصرفی در پروژه

انبوه سازان اغلب برای ساخت و ساز های خود مصالح مصرفی را با قیمت پایین تری خریداری می کنند که این موضوع نیز یکی دیگر از مواردی کاهش هزینه ها ی ساخت است. سازنده برای مصالح خود پولی پرداخت نمی‌کند و به جای آن در آینده واحد مسکونی و تجاری به مصالح فروش می دهد.

 آیا سرمایه گذاری در پروژه های منطقه ۲۲ تهران یا همان چیتگر مطمئن هست؟

منطقه 22 تهران در چند سال گذشته منطقه ای در کلاس شهرهای زیبای دنیا و با برج های مسکونی و تجاری متراکم می باشد که این خود نشان دهنده ی این است که ساخت این برج ها موفقیت آمیز بوده اما سرمایه گذاران و متقاضیان خرید مسکن اقساطی در منطقه ۲۲ باید در انتخاب پروژه ی مورد نظر دقت کافی داشته باشند و با کارشناسان مجرب در این زمینه مشاوره نمایند.

موارد مهمی که خریداران و سرمایه گذاران ملکی باید به آن توجه داشته باشند به شرح زیر است: اعتبار سازنده: سرمایه گذاران دقت داشته باشند شرکتی که ساخت یک پروژه را به صورت انبوه به عهده می گیرد قطعاً باید پروژه های تحویل داده شده و موفقی در گذشته داشته باشد یعنی پیشینه و سابقه ی شرکت بسیار مهم است. از طرفی سازنده باید پشتوانه مالی خوبی هم داشته باشد تا در صورتی که نتوانست به مقدار لازم از خریداران سرمایه جذب کند پروژه ناقص باقی نماند و با اعتبار و سرمایه خود بتواند آن را به پایان برساند. سند زمین: دقت شود پروژه ایی که قرار است سرمایه گذار به آن ورود کرده و مبلغ آن را به صورت اقساطی و سالانه بپردازد باید دارای سند زمین به نام تعاونی سازنده باشد و مجوز ساخت و تراکم نیز کسب کرده باشد.  چه پروژه هایی در منطقه 22 تهران هم اکنون در مرحله پذیره نویسی قرار دارند؟

پروژه ستین: این پروژه که شامل 12 برج 12 طبقه می باشد توسط هلدینگ معتبر و پرآوازه ی آرین سازه در موقعیت مکانی خوب نسبت به دریاپه چیتگر در حال ساخت می باشد و گودبرداری آن در اردیبهشت سال1401آغاز شده است. شرایط پرداخت و قیمت پروژه ی ستین نسبت به امکانات متنوع قراردادی و رفاهی آن بسیار مناسب و به صورت اقساطی با پیش پرداخت تنها 330 میلیون تومان می باشد که با توجه به موقعیت عالی، دسترسی مناسب به بزرگراه ها و نزدیکی به اماکن مهمی چون دریاچه چیتگر، ایران مال و.. در زمره ی پروژه های روبه رشد و آینده دار منطقه 22 قرار می گیرد.

پروژه نیکان: این پروژه با 6 بلوک 14 طبقه که هر بلوک 9 طبقه ی 12 واحدی مسکونی دارد توسط تعاونی مسکن ثمین اجرای دقیق در حال ساخت می باشد و لازم به ذکر است که به تازگی سند تک برگ آن نیز آماده شده و از لحاظ امنیت سرمایه گذاری کاملاً مورد تأیید و مطمئن است. لازم به ذکر است پروژه نیکان علاوه بر واحد های مسکونی واحد های تجاری هم دارد و با امکانات متنوع رفاهی_قراردادی، موقعیت مکانی عالی در مروارید شهر و نزدیکی به مراکز مهم منطقه 22 به صورت اقساطی به فروش می رسد. سازنده پایان عملیات ساخت این پروژه را سال 1403 اعلام کرده است.

پروژه های دیگری نیز وجود دارند که با شرایط فوق العاده ی اقساطی توسط سازندگان معتبر در بهترین لوکیشن های منطقه 22 و توسط سازندگان مورد اعتماد در حال ساخت هستند از جمله پروژه پدافند هوایی ارتش، پروژه رومنس، رومنس حکیم، شمشاد، خاتم و....

خریداران و سرمایه گذاران می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از پروژه های منطقه 22 تهران به سایت فرامسکن به آدرس www.faramaskan.com  مراجعه و با کارشناسان ما تماس حاصل نمایند

منبع: فردا

کلیدواژه: پروژه ستین حل معضل مسکن تولید سالانه 1 میلیون واحد مسکونی برنامه دولت برای جبران کسری بودجه مزایای منطقه 22 تهران طرح دولت برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد تولید مسکن انبوه تولید مسکن ارزان قیمت میلیون واحد مسکونی تولید مسکن ارزان مسکن ارزان قیمت کم درآمد جامعه منطقه ۲۲ تهران سرمایه گذاران منطقه 22 تهران سرمایه گذاری دریاچه چیتگر تولید مسکن دولت سیزدهم انبوه سازان حال ساخت آقای رئیسی ساخت و ساز جناب آقای شهر تهران برای ساخت تعاونی ها پروژه ی ی ساخت سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۰۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ قرار بر این بود که بانک‌ها در سال نخست فعالیت دولت سیزدهم و در راستای تحقق مهم‌ترین وعده اقتصادی دولت جدید، یعنی سال ۱۴۰۰، در مجموع ۳۶۰ همت برای تامین مالی پروژه نهضت ملی مسکن اختصاص دهند. موضوعی که در پایان سال ۱۴۰۰، با درصد بسیار ناچیزی همراه شد؛ به گونه‌ای که تنها رقمی در حدود ۵ هزار میلیارد تومان از ۳۶۰ هزار میلیارد تومان از سوی بانک‌های عامل پرداخت شد و این روند ناامید کننده در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز تداوم داشت.

حال با شروع سال جدید و در شرایطی که رهبر انقلاب بر مشارکت مردم در تولید تاکید دارند؛ یکی از بستر‌های مهم تحقق این شعار، ساخت و ساز مسکن است. رویکردی که البته از پایه‌های وعده مهم اقتصادی دولت سیزدهم یعنی ساخت چهار میلیون خانه طی چهار سال نیز بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران معتقد است؛ ۷۰ درصد هزینه سبد هر خانوار تهرانی را تشکیل می‌دهد که این مساله در نتیجه‌ی کاهش تولید مسکن و دور شدن مردم از تسهیلات بانکی برای ساخت مسکن است.

به بیان دیگر با توجه به افسارگسیختگی قیمت‌ها در بازار مسکن و کاهش معنادار توان مردم برای خرید خانه، حداقل انتظار از شبکه بانکی تحت نظارت بانک مرکزی این بوده تا در عمل به ماده ۴ از قانون جهش تولید مسکن، جدیت داشته باشد. قانونی که تاکید دارد بانک‌ها مکلفند حداقل بیست درصد از تسهیلات پرداختی در هر سال را با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار به بخش مسکن اختصاص دهند. اما متاسفانه در این سال ها، اجرای این قانون در بسیاری از بانک‌ها در اولویت‌های پایانی برنامه هایشان قرار دارد.

به گونه‌ای که شخص رئیس جمهور در جلسات متعدد نسبت به کم کاری بانک‌ها انتقاد داشته اند؛ به عنوان نمونه رئیس جمهور یک سال قبل در ششمین نشست شورای عالی مسکن اظهار داشت: "اگر بانکی به جای پرداخت تسهیلات برای ساخت مسکن، این ثروت را صرف کار‌ها و سرمایه‌گذاری‌های کاذب کرده، نمی‌توان از آن گذشت. "

حال جدیدترین گزارش عملکردی بانک‌ها در نخستین ماه سال نشان می‌دهد که همچنان روال سابق در بسیاری از بانک‌ها درجریان است که بیان گر این است که درب این بانک‌ها بر همان پاشنه می‌چرخد!

بررسی آمار منتشر شده نشان می‌دهد در نخستین هفته‌های امسال، ۱۸ بانک از بیست و شش بانک، تا ۳۱ فروردین سال جاری یک ریال هم برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تسهیلات پرداخت نکرده‌اند و در مقابل بانک‌های مسکن، سپه، ملی، تجارت، ملت، صادرات، صنعت و معدن و توسعه صادرات تنها بانک‌هایی بودند که در تاریخ منتهی به ۳۱ فروردین ماه امسال جمعاً ۶۵۷.۵۹۶ میلیارد ریال تسهیلات در نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند. روندی که نیازمند نظارت جدی از سوی بانک مرکزی و بخش نظارتی این بانک است.

در این شرایط قانون گذار برای برخورد با بانک‌های متخلف در اجرای قانون جهش تولید مسکن، جریمه مالیاتی در نظر گرفته است. به گونه‌ای که سال گذشته و در جریان بی توجهی بسیاری از بانک‌ها در ارائه تسهیلات ساخت مسکن در طرح دولت، ۲۶ هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان جریمه برای بانک‌های متخلف در نظر گرفته شد.

در این باره وزیر اقتصاد اظهار داشت: بر اساس گزارش تهیه شده از عملکرد ۲۵ بانک تا ۱۵ آبان ماه سال ۱۴۰۲ بر مبنای رای تجدید نظر دادرسی انجام شده، ۲۶ هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان جریمه برای بانک‌های متخلف نهایی شده است. خاندوزی تاکید داشت: مبلغ مطالبه شده از بانک‌های متخلف در پرداخت تسهیلات مسکن، بر مبنای قانون جهش تولید مسکن ۶۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده که در مرحله بدوی ۵۹ هزار و ۱۵۲ میلیارد تومان برای آن‌ها رای صادر شده است و با نهایی شدن برخی دیگر از این آرا، جریمه ۲۶ هزار میلیارد تومانی گفته شده، بیشتر خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست
  • رئیسی: دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی در تهران | این خانه ها در چه متراژ و قیمتی ساخته می شوند؟
  • ساخت ۲هزار و۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی تا دو هفته آینده کلید زده می شود
  • اتفاقی که ممکن است در بازار مسکن بیفتد ؛ پیش‌بینی جدید قیمت مسکن در 1403